7.3 C
București
joi, februarie 29, 2024

Avariile la rețeaua de termoficare continuă, primarul general neagă existența lor! 

Și astăzi, nu mai puțin de 665 de blocuri din București nu beneficiază de căldură și apă caldă, la parametrii contractuali, din cauza avariilor la rețeaua de termoficare, conform datelor de pe aplicația Termoalert.

Un loc fruntaș în clasamentul pe sectoare îl ocupă Sectorul 6, unde nu mai puțin de 187 de blocuri nu beneficiază de căldură și apă caldă.

Cea mai neagră zonă din Sectorul 6, unde se grupează aproape jumătate – 90, dintre blocurile fără agent termic se întinde pe străzile: Crivina, Vintila Mihăilescu, Zboina Neagră, Stoian Popescu, George Vâlsan, Ceahlăul, Nicolae Oncescu, Porumbacu, Simion Mehedinți, Mihail Zamfirescu și Grigore Preoteasa.

Însă, probleme mari sunt și în Drumul Taberei, în zona Obcina Mare, Drumul Taberei, Valea Prahovei.

Nici în Militari, situația nu este chiar atât de bună, în zona Îndesirii, Jarului, Apusului, Bd. Iuliu Maniu, Liniei, Azurului, Răsăritului, Velei, George Calboreanu, Veteranilor, Partizanilor Uverturii și Dealul Țugulea.

De departe, însă, campionul de necontestat al sectoarelor fără căldură și apă caldă este Sectorul 2.
Acesta își adjudecă nedoritul trofeu cu nu mai puțin de 394 de locuri care nu beneficiază de căldură și apă caldă.

Zona se întinde de la Barbu Văcărescu și Dinu Vintilă, până la Ștefan cel Mare, Aleea Circului, Moșilor, Viitorului, Viesparilor, Badea Cârțan, Cheile Zănoagei, Alexandru cel Bun, Cristea Mateescu, Grigorie Ionescu, Oteșani, Polonă, Paul Greceanu, Aurel Vlaicu, Luncșoara, Deda, Ziduri Moși, Aleea Câmpul Moșilor, Șoseaua Colentina, Șoseaua Mihai Bravu, Strada Avrig, bulevardele Ferdinand și Dimitrov, străzile Vaselor, Pictor Oscar Obedeanu, Sergent Ion Iancu, Republicii, Chiristigii, Județului, Bd. Lacul Tei, străzile Tuzla, Grigore Moisil, Opanez, Vidin și Petricani.

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan neagă, însă, faptul că mulți bucureșteni au caloriferele gheață, în aceste zile.

Reporter: Domnule primar, nu vreau să vă supăr, în seara asta, dar sună lumea din Colentina, din Doamna Ghica, că au caloriferele gheață. Știți ceva de treaba asta?

Nicușor Dan: Nu-i așa. Nu esta așa. Adică, putem să ne uităm la hartă și să vedem.
Bineînțeles că sunt puține zone care sunt sub parametrii, dar nu se pune problema ca cineva să nu aibă căldură, zilele astea, a răspuns Nicușor Dan la o întrebare București FM, aseară, în timp ce se pregătea să intre la evenimentul de redeschidere al Sălii Mari, din Piața Amzei, a Teatrului „Ion Creangă”.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie