11.6 C
București
vineri, martie 29, 2024

Acoperișul Arenei Naționale are probleme de infrastructură!

foto: Adriana Baciu

Acoperișul Arenei Naționale are probleme de infrastructură. Din această cauză, nu se vor mai juca meciuri pe acest stadion în perioada următoare.

Primarul general, Nicușor Dan, a dispus o anchetă pentru a verifica neregulile privind mentenanța.

Reprezentanţii companiei care a montat acoperișul retractabil au întocmit un raport care arată că acesta prezintă risc de prăbuşire. Nu ar fi fost închis atunci când a nins în Bucureşti și greutatea zăpezii i-ar fi afectat structura.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34