27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Abonamentele STB pentru elevi și studenți, doar prin aplicația online YouthTB!

Abonamentele de călătorie STB pentru elevi și studenți vor fi emise doar prin aplicația online YouthTB, informează Societatea de Transport STB SA.

Aplicația este dedicată exclusiv pentru obținerea abonamentului de transport gratuit în cazul elevilor și cu 50% reducere pentru studenți, fără a fi necesară deținerea unui card de transport.

YouthTB poate fi descărcată gratuit, direct din Google Play sau App Store.
Abonamentele sunt valabile în perioada anului școlar, pe toate liniile de transport public, indiferent de operatorul de transport.

Cazuri excepționale, in care abonamentele pot fi făcute pe cardul Activ:

  • când beneficiarii declară pe propria răspundere că nu au posibilitatea de a achiziționa titlurile de călătorie prin intermediul aplicației sau nu sunt confirmați cu statutul aferent (elev sau student) de către Ministerul Educației Naționale;
  • când, din motive tehnice, aplicația YouthTB este nefuncțională.

În aceste cazuri, este necesară completarea unui formular care se va găsi la toate punctele de vânzare STB S.A.  Poate fi descărcat și de pe site-ul Societății de Transport București STB SA, completat și depus la oricare dintre punctele de vânzare STB S.A.

Formularul se va completa la fiecare achiziționare a unui abonament de la punctul de vânzare.

foto: Facebook STB

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie