Nu-mi place să pierd timpul și nu-mi place să stau la coadă.

Mi-e silă de fiecare dată cînd îmi dau seama că-i nevoie să spăl mașina: ba-s nu știu cîte-n față, ba e liber doar la vreo spălătorie unde băieții se mocăie sau își bagă picioarele…

Așa că mă bucur văzînd c-au început să se-ndesească spălătoriile unde-ți faci treaba singur, în regim de „self-service”.

Este de ceva vreme cunoscută spălătoria de pe Cuțitul de argint și recent s-a deschis alta și mai mare pe strada Constantin Istrati, înainte de-a face cruce cu șoseaua Viilor (cum mergi spre Filaret dinspre Trafic Greu).

Mi se pare nemaipomenit cum cu o fisă de cinci lei poți să-ți împrospătezi mașina, abătîndu-te din drumul tău numai cinci minute.

Desigur, dacă mașina-i murdară tare și ești și chițibușar de fel (sau nu să te miști repede cu furtunul, findcă nici un program de spălare nu ține la nesfîrșit), o să ai nevoie de încă vreo două-trei fise. Aspiratorul ține cinci minute – berechet.

… ieși oricum în cîștig – nu doar la bani, ci și la timp.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.