26.8 C
București
marți, iulie 23, 2024

??????????? ??? ?????? – Vechea lume noua

Pe lângă bulevardele Catargiu și Magheru, principalele artere nord-sud ale orașului de astăzi, se înșiră locuințele unei elite de altădată, ale unor oameni care, în pragul secolului 20, au adus un nou sens ori au imprimat o nouă direcție lucrurilor în politică, economie, industrie, arhitectură ori cultură. Unii dintre ei preferau discreția în plan privat, strălucind doar în domeniile de activitate, în timp ce alții doreau să afirme importanța deținută de familiile lor în societate inclusiv prin perspectiva arhitecturii. Era o lume a ultimilor conservatori, a tehnocraților, a inovatorilor, a alianțelor politice ce se făceau și se desfăceau, și a unui București care își atinsese una dintre vârstele maturității. Un timp al calitățile și viciilor clare, neamestecate, care încă înțelegea virtutea discreției și meritul dincolo de rivalitățile profesionale ori politice, al unor oameni care mai credeau încă în valori și solidaritate. O lume care se pregătea să dispară…

DETALII EVENIMENT
Întâlnire: 05.11.2023, ora 13:45, Calea Dorobanților nr 72 (Ambasada Turciei)
Începere: ora 14:00
Durată: aprox 2-3 ore

COSTURI
• Costul evenimentului: 100 lei/persoană
• Elevii au gratuitate.
• Studenții și pensionarii primesc 50% reducere.

Locurile sunt limitate. Doar bifarea „going” nu vă include pe lista participanțior.
• Pentru rezervarea locului în cadrul acestui eveniment, plata se va efectua integral – după confirmarea existenței locurilor disponibile și a înscrierii – prin transfer bancar.
• Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să ne trimiteți OP-ul printr-una dintre metodele de contact menționate mai jos. Date personale de tipul nume, prenume, adresă de email vor fi necesare pentru emiterea facturilor.
• Vă recomandăm să aveți la dvs: apă, ceva de ronțăit, îmbrăcăminte/încălțăminte adecvată temperaturilor din ziua respectivă și soluții anti-țânțari.
• Evenimentul este fotografiat. Prin înscrierea și prezența la acest eveniment sunteți automat de acord cu folosirea materialelor foto în scopul viitoarelor promovări pe rețelele de social media.

Plățile se pot face prin transfer sau depunere în cont:
?????? ?????? ???
CUI: 48717418
Nr Reg Com: J40/16322/2023
RO27BTRLRONCRT0676854501
Banca Transilvania cu mențiunea „??????????? ??? ?????? ??.??”

! Înainte de a efectua plata, vă rugăm să vă asigurați că mai există locuri disponibile ! ÎNSCRIERI
Pentru înscrieri, vă rugăm să ne contactați, alegând una dintre aceste opțiuni:

– prin mesaj privat pe pagina oficială Damian Anfile:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100086515804718
– pe profilul oficial de Instagram: https://instagram.com/damiananfile?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
– pe e-mail: eu@damiananfile.ro
– la numărul de telefon: 0792 326 426 (0792 DAMIAN)

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie