23.5 C
București
marți, mai 21, 2024

??????

Sunt Matilda Simona Teodorescu și îmi plac poveștile…
Sunt un suflet de copil îndrăgostit de povești și un adult căruia îi plac jocul, magia, culoarea, mirosul mării, zgomotul valurilor, vântul pe obraz, natură, viața în întregul ei.
Caut formele naturii și așez în ele sentimente, trăiri, gânduri. Mă opresc…mă așez pe culorile pietrelor sparte de ape, de vânt, de soare….și ascult…ascult respirația vieții…#OXIGEN
Ca arhitect, căutând, înțelegând și asimilând formă, proporția și culoarea, fac acum drumul invers, de la macrocosmos la microcosmos, pășind pe drumul artelor vizuale prin expoziția personală de pictură și bijuterie OXIGEN, expoziție despre renaștere, fluturi călători pe flori de primăvară, armonii muzicale, păduri brumate de zăpadă, căluți de mare la Vama Veche, povești de dragoste țesute între Dunăre și Mare la Sulina, despre viață, despre noi.

Vernisajul va avea loc pe 24 noiembrie ora 18, la galeria Occidentului, strada Occidentului, nr. 11, Bucuresti

Expoziția va fi deschisă în perioada 24-31 decembrie.
Va aștept cu drag!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie